Om oss

Dis Health & Fitness - med dig i fokus

Välkommen!

Jag som driver Dis Health & Fitness heter Dirce Soraia Dos Reis och kommer ursprungligen från Kap Verdeöarna utanför Afrika. Jag kom till Sverige med mina föräldrar när jag var fyra år och har sedan dess bott i Göteborg.

Som människa är jag positiv och aktiv och brinner för hälsa och aktiv livsstil. Genom åren har jag ägnat mig åt flera olika aktiviteter som kampsport (Tae Kwon-Do), dans (samba och salsa) och allt möjligt annat. Idag tränar jag en kompott av olika saker, inspirerad av de olika aktiviteter jag testat genom åren. Jag drivs av en stark önskan att motivera och hjälpa människor finna en balanserad, hälsosam livsstil genom träning, god, hälsosam mat och ro att vila.

Varför träna?

Vissa frågar mig varför man ska träna, förutom det uppenbara i att det är ”bra för en”. Träning är bra på så många olika plan både invändigt och utvändigt. Man får mer energi och en bättre självbild. Träning ger ringar på vattnet och ökar livskvaliteten i livets alla områden.

För att träningen ska ge maximal avkastning är det viktigt att man också sköter kosten och vilan. Det är i vilandefasen man faktiskt bygger muskler och utan näring finns det inget att bygga av.

Som personlig tränare hjälper jag dig med alla pusselbitar.

Med dig i fokus

När du anlitar mig som din personliga tränare får du mitt fulla engagemang för att nå dina mål. Jag är punktlig, entusiastisk och drivande. Jag är lika motiverad som du att nå de mål du drömmer om, och när du vacklar i engagemang finns jag vid din sida med påminnelser om den hälsosamma livsstilens många fördelar. Tillsammans klarar vi det!

Jag som driver Dis Health & Fitness i Göteborg är utbildad personlig tränare och kostrådgivare och mitt intresse för hälsa och träning formades i ung ålder. Jag känner ett djupt engagemang för uppgiften att motivera människor till en hälsosam livsstil.