Tjänster

Personlig träning, kostrådgivning, viloschema

Personlig tränare

Vad jag erbjuder som personlig tränare beror på vad du önskar. Jag har lång erfarenhet av en rad olika träningsformer och det är dina behov och önskemål som leder vägen för oss.

Första gången vi träffas får du en halvtimme gratis konsultation där du får chans att uttrycka dina behov och målbilder. Vi gör en hälsokontroll och tar en titt på din bakgrund inom träning. Jag mäter din kropp och kontrollerar BFI (kroppsfettindex) så att vi har något att utgå från. Det är under konsultationen som vi lägger upp planen för din personliga träning.

Ju fler timmar du köper desto lägre blir timpriset.

Du kan gå ihop med en vän, eller en grupp vänner, och anlita mig för personlig, par- eller gruppträning, även då blir priset per person nedsatt.

Kostrådgivning

När du anlitar mig för renodlad kostrådgivning så hjälper jag att ta fram nyttiga recept baserade på sådant du tycker om att äta och som lämpar sig för din vardag. Den som önskar kan ta med mig till affären där vi kan botanisera bland matvaror och effektivisera inhandlingsprocessen.

Jag finns tillgänglig för mina kunder dygnet runt och ställer givetvis upp med att lägga upp en fortsatt plan efter det att dina vikt- och formmål uppnåtts.

Företag

Företag välkomnas att anlita mig för att stärka företagshälsan. Det är fantastiskt hälrigt att se chefer värna om sina anställdas hälsa och livsstil och något som de i regel får igen mångfaldigt i form av friskare, gladare och mer energifyllda anställda. Kontakta mig så diskuterar vi era behov.

Jag som driver Dis Health & Fitness i Göteborg är utbildad personlig tränare och kostrådgivare och mitt intresse för hälsa och träning formades i ung ålder. Jag känner ett djupt engagemang för uppgiften att motivera människor till en hälsosam livsstil.